Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Raw Musk Xylol,Raw Musk Xylol Alergi,Raw Musk Xylol Kit,Raw Musk Xylol For Sale,,
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Raw Musk Xylol,Raw Musk Xylol Alergi,Raw Musk Xylol Kit,Raw Musk Xylol For Sale,,

Home > Produk > Musk Xylol > Raw Musk Xylol

Raw Musk Xylol

Kategori produk dari Raw Musk Xylol , kami produsen khusus dari Cina, Raw Musk Xylol , Raw Musk Xylol Alergi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Raw Musk Xylol Kit R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Ndeleng : Dhaftar Grid
Pale Yellow Cas 81-15-2 Musk Xylol
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kristal acarular kuning pucet kanthi aroma kéwan garing aroma garing sing tahan suwe. Mbledhos. Utamane digunakake minangka deodorants kanggo kosmetik lan sabun. Ing wektu sing padha uga digunakake minangka agen transdermal obat-obatan tradisional...

 Klik kanggo rincian
Musk Xylol Minangka Fixative Digunakake Ing Perfumes
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita darmabakti kanggo keunggulan ing area sing nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing paling apik, lan berkembang menyang perusahaan layanan full service sourcing kanggo pelanggan, ing bidang produksi, distribusi, sumber lan sateruse....

 Klik kanggo rincian
Simpenan 99% Min Musk Xylol
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita wis kasil kanggo para pelanggan ing pirang-pirang bidang ing donya. Kanthi pendhukung kontrak R & D, kita ngembangake bisnis lan bantuan ngedhunake risiko lan biaya kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Spesifikasi Jeneng kimia:...

 Klik kanggo rincian
Wewangian lan Rasa Musk Xylol
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

We offer sawetara layanan lengkap ing sintesis musk adat, ngrampungake sintesis multi-langkah, lan "angel nyiptakake" proyek-proyek musk. MUSK XYLOL Rumus molekular: C12H15N3O6 Bobot molekul: 279.

 Klik kanggo rincian
Simpenan cukup kanggo Musk Xylol CAS NO.:81-15-2
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Sintesis khusus kita ditrapake saka keahlian sing ditekenake ing sintesis kimia alus, pangembangan proses kimia kanggo manufaktur ing skala warna, pangerten jero proses kimia lan manufaktur. Musk xylol MF: C12H15N3O6 CAS NO.:81-15-2 Bau: kanthi...

 Klik kanggo rincian
Hot Sale 81-15-2 Musk Xylol Kanthi Price Wigati
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita duwe campuran sing adoh saka tim riset sing enom lan entheng kanggo nemokake solusi sing prasaja lan inovatif kanggo tantangan kritis ing kimia sintetik. MUSK XYLOL CAS NO .: 81-15-2 Product Content Description: Kristal alami Katon: Putih dadi...

 Klik kanggo rincian
Quality Outstanding Musk Xylene Musk Xylol 81-15-2
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita ngewangi lan ngurmati kabutuhan customer kita lan kerja kanthi tulus kanggo mbantu ngrampungake gol minangka kita pracaya yen saben proyek minangka langkah nyedhaki panemuan lan komersialisasi kasturi. Musix xylene wis digunakake ing macem -...

 Klik kanggo rincian
Popular Crystal White Musk Xylol Perfumes
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

1. Pemasok kimia profesional kanthi pengalaman ekspor sugih 2. Pesanan cilik / OEM ditampa 3. Full-time nelusuri pesenan sampeyan 4. Solusi siji-mandeg kanggo sampeyan, Pabrik ngunjungi utawa Pemeriksaa, Sourcing, Kontrol kualitas, Warehousing &...

 Klik kanggo rincian
Best Price Musk Xylene Musk Xylol
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Industri kita sing terkenal nduweni kualitas apik Musk Xylol kanggo pelanggan terkenal. Lan digawe saka kualitas bahan. Lan migunaake tarif cukup. Jeneng kimia: 2,4,6-trinitro-5-tert-butil-m-xylene Formula molekular: C12H15O6N3 CAS NO: 81-15-2...

 Klik kanggo rincian
Xylene Kanthi Powder Crystal Musk
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Fasilitas kita dilengkapi peralatan canggih kanggo ngasilake macem-macem produk kimia mulai saka jumlah riset nganti metrik ton. Musk xylol, uga dijenengi Musk xylene kanthi bedhil wedhi kristal kuning, digunakake minangka fiksatif ing kosmetik,...

 Klik kanggo rincian
Musk Xylol Kanthi Harga Pesenan Lan Pengiriman Cepet
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

We nyedhiyakake dhéwé kanggo ngawula pelanggan minangka partner tinimbang dadi pemasok. Kita usaha kanggo nyedhiyakake tambah nilai ing saben aspek pangalaman customer kita karo kita, ora mung produk kita diwenehake kanggo wong-wong mau. Musk Xylol...

 Klik kanggo rincian
Musk Ketone / Musk Xylol / Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Pabrik API lan distributor kimia duwe akeh pilihan nalika nerangake milih mitra rantai pasokan. Perusahaan kita pilihan paling apik ing industri musk. Musil xylene diprodhuksi saka meta-xylene (1,3-dimetilbenzena), dening alkylation Friedel-Crafts...

 Klik kanggo rincian
Best Quality Kosmetik Musk Xylol
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

kita peduli babagan kualitas lan kesuksesan proyek para pelanggan kita kaya yen kita dhewe. We are committed to providing quality reliable, competitive prices and superior service to our customers. Perusahaan kita ing pasar internasional paling...

 Klik kanggo rincian
Good Price Fragrance And Flavor Musk Xylol
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita wis ngalami ahli, peralatan manufaktur sing apik, lan pusat R & D canggih. Iku duweni kemampuan kanggo nyedhiyakake barang saka sawetara gram nganti kilogram, malah nganti ton. Lan uga nyedhiyakake layanan sintesis khusus, kanggo mbiyantu...

 Klik kanggo rincian
Powder Musk Xylene Musk Xylol With Sedative Effect
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita wis nyipta jaringan global pelanggan saka akeh pusat riset, perusahaan farmasi lan pabrik kimia. Musk Xylol iku manis banget lemak manis musk nitro-musk manis-musky tenacious banget kabeh amber oriental aldehydic-floral kulit fiksasi fixative....

 Klik kanggo rincian
Fragrance Musk Xylol Aroma Perfume Fixative
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Perusahaan kita minangka pabrikan sintesis khusus, kang duweni kantor pusat ing Gansu, PRChina. Minangka perusahaan certified ISO 9001, kita duwe sistem manajemen safety ing panggonan. Musk xylene arupa aroma sintetis sintetik kang ngemot kasturi...

 Klik kanggo rincian
Musk Xylol Musk Xylene Powder Perfume Fixative
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

We are manufacture paling gedhe. musk xylol yaiku fiksasi kosmetik sing apik banget MUSK XYLOL CRYSTAL Jeneng kimia: 2,4,6-trinitro-5-tert-butil-m-xylene Formula molekular: C12H15O6N3 CAS NO: 81-15-2 Gunakake: Minangka fondasi parfum sing apik...

 Klik kanggo rincian
Musk Xylene Musk Xylol Soap Grade
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Supplier kimia profesional karo pengalaman ekspor sugih, Pesenan cilik / OEM ditrima, Full-time pelacakan pesenan, Solusi siji-mandeg kanggo sampeyan, Pabrik ngunjungi utawa Pemeriksa, Sourcing, Kontrol kualitas, Warehousing & Logistics layanan,...

 Klik kanggo rincian
Musk Xylol Powder For Perfumes
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk xylol (musk xylene) 1.Penampilan: Crystal Neddle Yellowlish tipis. 2.Odor: Murni, Kaya Musky Bau Asli. 3.Melting Point: 113-114.5Deg c 4.Packing: Ing 50kg Fiber drum. 5. pemasok apik xylene 81-15-2 panyedhiya apik diprodhuksi saka meta-xylene...

 Klik kanggo rincian
Fixed Synthetic Musk Xylol For Daily Cosmetics
  • Unit Price:USD 7.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 7.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Sing arupa aroma sintetis sintetis sing ngemot kasturi alam. Sampeyan wis digunakake minangka fiksatif parfum ing macem-macem produk konsumen, lan isih digunakake ing sawetara kosmetik lan wewangen. Liyane...

 Klik kanggo rincian
China Raw Musk Xylol Supplier

Musk xylene saklawasé sing paling akèh dianggo saka "nitro-musks", nanging panggunaané wis nyuda banget wiwit pertengahan taun 1980-an amarga masalah safety lan lingkungan, lan krikil xylene minangka conto migunani ing tingkat paling ngisor risiko sing perlu kanggo ditrapake.

Musk xylene wis digunakake ing macem-macem produk konsumen wiwit awal 1900-an, biasane ing jumlah cilik.

19

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier