Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Musk Minyak Larut Banyu Musk Ambrette,Best Musk Ambrette For Frgrance,Gratis Sample Musk Ambrette
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Musk Minyak Larut Banyu Musk Ambrette,Best Musk Ambrette For Frgrance,Gratis Sample Musk Ambrette

Home > Produk > Musk Ambrette > Raw Musk Ambrette > Ekspor Kanggo Sudan Musk Ambrette Lump

Ekspor Kanggo Sudan Musk Ambrette Lump

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired

Produktivitas: 30 tons/month

Brand: Fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Gansu

Kemampuan Supply: 30 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk

Kualitas produk kami luwih apik tinimbang produk pesaing. Tenacity, strength and difusi saka Musk Ambrette kita ora paralled supaya produk Kita asil ing kinerja sing luwih apik malah ing dosis sing luwih murah.
Dianggo: Musk ambrette yaiku ambane musky paling apik ing antarane nitro-musk, digunakake kanggo nyiapake rasa lan fixative.such minangka: industri parfum lan wangi, sabun, facecream lan liya-liyane. Punika jenis kuku buatan sing umum dipigunakaké, Ditrapake kanggo kabeh jinis rasa saben dina.

Musk Ambrette

Kembang kristal granular kuning oranye kuning, kuning (saka alkohol) utawa wêdakakêna kuning pucet kanthi ambu manis lan heavy

Kaya ambegan Musk Ambrette Musky alami

Item

Specification 

Appearance

Light yellow crystal; Light yellow big lump

Odor

With a strong musk aromas with floral aroma style, closer to the natural musk

Molecular Weight

268.28

Melting Point,°c

83.5-86℃

Flash Point,°c

65°C

Content %

99%

Solubility

Soluble in 95% ethanol at 26g / L (25 °C);

Soluble in diethyl phthalate and benzyl benzoate.

Kategori Produk : Musk Ambrette > Raw Musk Ambrette

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier