Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Banyu Larut Musk Ambrette Price,Musk Ambrette Saudi Arabia,Musk Ambrette Synthetic Flavor
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Banyu Larut Musk Ambrette Price,Musk Ambrette Saudi Arabia,Musk Ambrette Synthetic Flavor

Home > Produk > Musk Ambrette > Raw Musk Ambrette > Best Grosir Pabrik Grosir Kualitas Sebagai Essence

Best Grosir Pabrik Grosir Kualitas Sebagai Essence

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake

Produktivitas: 5 tons/month

Brand: fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: gansu

Kemampuan Supply: 5 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk

Musk Ambrette nduweni bau musky sing kuat kudu nduweni titik leleh 84 ° c ~ 86 ° c. Musk Ambrette iku kristal kuning cahya.
Woh-wohan katresnan: Manis kentel, wiji, kembang, cathetan. Ora larut sajrone banyu, rada larut ing etol, saengga banget. Bahan Musk Ambrette minangka nitromusk klasik.

Item: Spesifikasi
Panampilan: Crystal kuning cahya
Titik lebur, ° c: 84 ° c ~ 86 ° c
Titik Kilat, ° c: 65 ° c
Kelarutan: Ora larut ing banyu, rada larut ing etol
Isi%: 98% min

Water Soluble Musk Ambrette Price


1. Kualitas
Produk kita ketemu MSDS aman standar lan kita duwe ISO lan certificate liyane supaya bisa njaluk produk kualitas dhuwur saka perusahaan kita.

2. Price
Kita wis setya mbangun supermarket ing industri rempah-rempah. Prodhuk sing dhuwur banget ing pasaraya.

3. Pengepakan
Kita bisa nyedhiyani packaging miturut permintaan pelanggan.

4. Transportasi
Produk kasebut bisa diangkut dening kurir, lewat udara utawa ing segara.

5. Service
We offer layanan logistic khusus kalebu deklarasi ekspor, reresisan khusus lan saben rinci sajrone kiriman, iki ndadekake kita bisa menehi layanan sethithik saka supaya produk diangkut menyang tangan sampeyan.

Kategori Produk : Musk Ambrette > Raw Musk Ambrette

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier