Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Pabrik Kualitas Tinggi Musk Ambrette,Musk Ambrette Lump C12H16O5N2,Bahan Produk Panas Musk Ambrette
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Pabrik Kualitas Tinggi Musk Ambrette,Musk Ambrette Lump C12H16O5N2,Bahan Produk Panas Musk Ambrette

Home > Produk > Musk Ambrette > Raw Musk Ambrette > Kanthi Apik Musk Ketone / Musk Ambrette

Kanthi Apik Musk Ketone / Musk Ambrette

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake

Produktivitas: 5 tons/month

Brand: fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: gansu

Kemampuan Supply: 5 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk

Musk ketone, Musk ketumbar, Musk xylene aroma paling éndah aroma nitro, aroma amber lan musk, Prodhusèn prodhuksi domestik lan manca, sing migunakaké salah sawijining rempah-rempah sing paling akèh ing rempah nitro, utamané kanggo Preparation saka macem-macem wangi aroma lan rasa lan utamané cocok kanggo lengo wangi majeng.

Musk ambrette uga digunakake ing tingkat sing kurang ing panganan kayata gula,

chewing gum lan omben-omben. Nitro musks wis dideteksi ing banyu lumahing lan iwak lan kerang.


Factory High Quality Musk Ambrette



Musk Ambrette Lump C12H16O5N2

Hot Product Materials Musk Ambrette

Kategori Produk : Musk Ambrette > Raw Musk Ambrette

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier