Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Musk Ketone Crystalline Making Sabun,50kg Fiber Drum Musk Ketone Crystalline,Pale Yellow Musk Ketone Crystalline
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Musk Ketone Crystalline Making Sabun,50kg Fiber Drum Musk Ketone Crystalline,Pale Yellow Musk Ketone Crystalline

Home > Produk > Musk Ketone > Musk Ketone Crystalline > 50kg Fiber Drum Pale Yellow Musk Ketone

50kg Fiber Drum Pale Yellow Musk Ketone

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 26.12 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 81-14-1

CAS No.: 81-14-1

MF: C14H18N2O5

Purity: 99%

Type: Natural Flavour & Fragrances

Appearance: White To Pale Yellow Crystal Powder

Odor: Characteristic, Musk

Melting Point: 135-139°C

Water Solubility: Insoluble

Fragrance: Has Pure Natural Moschus Musk Smell

Package: 25kg/carton Drum

Additional Info

Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake

Produktivitas: 5 tons/month

Brand: fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: gansu

Kemampuan Supply: 5 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk


musk ketone / musk ambrette / minyak wangi musky saka Cina, kolam renang gedhe & wakil pemasaran kita tetep ing tutul karo pelanggan nganti pengiriman produk kang dadi faktor utama kanggo kita forging kuwat pasar kuwatitas lan goodwill antarane klien.

Pale Yellow Musk Ketone Crystalline

Nama Produk: 100% Natural Musk Ketone Powder Cas 81-14-1 In Stock

Werna: Putih dadi kristal kekuningan

Bau: Nduweni mambu mas murni alami murni.

Tipe: Rasa Alam & Fragrance

EINECS No. 201-328-9

Kemurnian: ≥99%


Aplikasi: Minangka fixative wangi kanggo kosmetik, sinetron apik lan minyak wangi.


50kg Fiber Drum Musk Ketone Crystalline

Musk Ketone Crystalline Making Soap


1. Kualitas
Produk kita bakal dites ing pabrik sadurunge pengiriman lan nyedhiyakake ekspor kabeh dokumen kanggo sampeyan bisa nggoleki barang kanthi kualitas apik.
2. Price
Kita wis setya mbangun supermarket ing industri wangi lan rasa. Menowo pasar kina musk, Produk berkualitas tinggi di pabrikan murah pabrik.
3. Pengepakan
Kita bisa nyedhiyakake paket ekspor standar musk: muskbrel 10kg / gendheng * 4 drum / karton, musk xylene 25kg / drum utawa 50kg / drum, musk ketone 25kg / drum utawa 50kg / drum, Galaxolide 225kg / drum .
4. Transportasi
Produk-produk Musk bisa diangkut kanthi kurir, lewat udara utawa ing segara minangka customer required
5. Service
We offer layanan logistic khusus kalebu deklarasi ekspor, reresisan khusus lan saben rinci sajrone kiriman, iki ndadekake kita bisa menehi layanan sethithik saka perintah menyang produk sing diangkut menyang tangan sampeyan.


Kategori Produk : Musk Ketone > Musk Ketone Crystalline

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier