Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Big Yellow Musk Ambrette,Muskling Muskol Sintetis,Musk Ambrette Pale Yellow Lump
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Big Yellow Musk Ambrette,Muskling Muskol Sintetis,Musk Ambrette Pale Yellow Lump

Home > Produk > Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone > Hot Product Musk Ambrette Stone

Hot Product Musk Ambrette Stone

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired

Produktivitas: 30 tons/month

Brand: Fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Gansu

Kemampuan Supply: 30 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk

Musk Ambrette:
jeneng liyane: 2,6-dinitro-3-methoxy-4-tert-butyltoluene

Formula molekular: C12H16O5N2

CAS: 83-66-9
Gunakake: digunakake minangka fixative perfume
Purity: 99% min
Katon: putih kanggo lampu kristal kuning

Panyimpenan: Musk Ambrette disimpen ing panggonan sing adhem (ing ngisor 25 ° C), ing kemasan sing ora dibuka.

Packing: dikemas ing 10kgs / fiber drum, 4drums / ctn, 10MT / 20 "FCL

Shipping: ing 7-15 dina sawise nampa pembayaran awal.

1. Kualitas
Produk kita bakal dites ing pabrik sadurunge pengiriman lan nyedhiyakake ekspor kabeh dokumen kanggo sampeyan bisa nggoleki barang kanthi kualitas apik.
2. Price
Kita wis setya mbangun supermarket ing industri wangi lan rasa. Menowo pasar kina musk, Produk berkualitas tinggi di pabrikan murah pabrik.
3. Pengepakan
Kita bisa nyedhiyakake paket ekspor standar musk: muskbrel 10kg / gendheng * 4 drum / karton, musk xylene 25kg / drum utawa 50kg / drum, musk ketone 25kg / drum utawa 50kg / drum, Galaxolide 225kg / drum .
4. Transportasi
Produk-produk Musk bisa diangkut kanthi kurir, lewat udara utawa ing segara minangka customer required
5. Service
We offer layanan logistic khusus kalebu deklarasi ekspor, reresisan khusus lan saben rinci sajrone kiriman, iki ndadekake kita bisa menehi layanan sethithik saka supaya produk diangkut menyang tangan sampeyan.

1. Q: Apa sampeyan menehi conto gratis? Kepiye carane bisa njupuk conto saka sampeyan?
A: Ya. Kita bisa
2.Q: Apa istilah pembayaran sing sampeyan setuju?
A: L / C, T / T, DP.West Union, Paypal
3. Q: Apa sampeyan nampa inspeksi pihak katelu?
A: Ya
4. Q: Endi sampeyan ngemot barang?
A: Pelabuhan utama China.
5. Q: Apa jinis kontan sing digunakake kanggo paket produk saka perusahaan?
A: 20'FCL, 40`FCL utawa minangka kebutuhan pelanggan.
6.Q: Apa perusahaan sampeyan bisa nampa adat lan nemtokake syarat spesifik pelanggan?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk miturut panyuwunan pelanggan.

Kategori Produk : Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier