Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Best Perfume Musk Ambrette,Musk Ambrette Good Price,Musk Ambrette New Product
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Best Perfume Musk Ambrette,Musk Ambrette Good Price,Musk Ambrette New Product

Home > Produk > Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone > Pabrik Kualitas Tinggi Musk Powder 99% Musk Ambrette

Pabrik Kualitas Tinggi Musk Powder 99% Musk Ambrette

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired

Produktivitas: 30 tons/month

Brand: Fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Gansu

Kemampuan Supply: 30 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk

Jeneng: Musk Ambrette

Jeneng kimia: 2,6-dimetil-3-methoxy-4-tertbutyl telnene

Rumus molekular: C12H16N2O5
cas no. : 83-66-9

Panampilan: kristal kekuningan cahaya.

Bau: Kaya kosmetik alami musky ambegan

MP: 84-86oC

Spesifikasi: Kristal pellet besar, kristal buatan mesin

Dianggo: Musky aroma sing paling apik ing antarane nitro-musk. akeh digunakake ing sinetron kosmetik. Wajah krim. lan barang-barang sing digunakake saben dina minangka fiksatif

1. Kualitas
Produk kita ketemu MSDS aman standar lan kita duwe ISO lan certificate liyane supaya bisa njaluk produk kualitas dhuwur saka perusahaan kita.

2. Price
Kita wis setya mbangun supermarket ing industri rempah-rempah. Prodhuk sing dhuwur banget ing pasaraya.

3. Pengepakan
Kita bisa nyedhiyani packaging miturut permintaan pelanggan.

4. Transportasi
Produk kasebut bisa diangkut dening kurir, lewat udara utawa ing segara.

5. Service
We offer layanan logistic khusus kalebu deklarasi ekspor, reresisan khusus lan saben rinci sajrone kiriman, iki ndadekake kita bisa menehi layanan sethithik saka supaya produk diangkut menyang tangan sampeyan.

Kategori Produk : Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier