Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Saben wulan,Lump Form 83-66-9 Musk Ambrette,Kuning Warna Musk Ambrette Stone
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Saben wulan,Lump Form 83-66-9 Musk Ambrette,Kuning Warna Musk Ambrette Stone

Home > Produk > Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone > Kanthi Wewangian Wewangian Fragrance Musk Ambrette Stone

Kanthi Wewangian Wewangian Fragrance Musk Ambrette Stone

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired

Produktivitas: 30 tons/month

Brand: Fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Gansu

Kemampuan Supply: 30 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk


Panampilan: kristal kuning lampu.
Titik lebur 84.5 ~ 85.1 ℃.
Solubility: kelarutan ing 95% etanol kanggo 26 g / L (25 ° C), larut ing diethyl phthalate lan benzil benzoate.
Aroma: aroma musky sing kuwat karo cathetan kembang, cedhak karo alam musk.




1. Kualitas
Produk kita ketemu MSDS aman standar lan kita duwe ISO lan certificate liyane supaya bisa njaluk produk kualitas dhuwur saka perusahaan kita.

2. Price
Kita wis setya mbangun supermarket ing industri rempah-rempah. Prodhuk sing dhuwur banget ing pasaraya.

3. Pengepakan
Kita bisa nyedhiyani packaging miturut permintaan pelanggan.

4. Transportasi
Produk kasebut bisa diangkut dening kurir, lewat udara utawa ing segara.

5. Service
We offer layanan logistic khusus kalebu deklarasi ekspor, reresisan khusus lan saben rinci sajrone kiriman, iki ndadekake kita bisa menehi layanan sethithik saka perintah menyang produk sing diangkut menyang tangan sampeyan.

Kategori Produk : Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier