Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Grosir 100% Natural Musk Ambrette,Musk Ambrette with High Purity 98% min,Aroma Kimia Musk Ambrette
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Grosir 100% Natural Musk Ambrette,Musk Ambrette with High Purity 98% min,Aroma Kimia Musk Ambrette

Home > Produk > Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone > Kualitas Tinggi Musk Ambrette Crystal Stone 83-66-9

Kualitas Tinggi Musk Ambrette Crystal Stone 83-66-9

Berbagi menyang:  
    Unit Price: USD 22.31 / Kilogram
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Kilogram
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: 83-66-9

CAS No.: 83-66-9

MF: C12H16N2O5

Type: Synthetic Flavour & Fragrance

Purity: 96%Min

Solubility: Insoluble In Water

Appearance: Light Yellow Crystal

Odor: Characteristic,Musk

Smell: With Natural Musk Fragrance

Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake

Produktivitas: 5 tons/month

Brand: fp

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: gansu

Kemampuan Supply: 5 tons/month

Certificate: ISO

Kode HS: 2909

Port: China Port

Deskripsi Produk




Dianggo: Musk ambrette digunakake ing industri kosmetik, aromaterapi lan aromaterapi, barang-barang sing digunakake saben dina kayata fiksatif.

Musk Ambrette

Rumus molekul: C12H16O5N2

Bobot molekul: 268.28

Titik lebur: 83.5-86ºC

Katon: putih kanggo lampu kristal kuning

Bau: mirip karo kastil natual

Item: Indeks

Purity: 99% min
Wewangian: Nduweni mambu moschus kuwat lan murni.
Gunakake: Digunakake ing industri kosmetik, minangka fiksasi minyak wangi.
Spesifikasi: Granit kristal granul, kristal mekanik.
Panyimpenan: Musk Ambrette disimpen ing panggonan sing adhem (ing ngisor 25 ° C), ing kemasan sing ora dibuka.



High Quality Musk Ambrette Crystal Stone 83-66-9



Paket: dikemas ing drum saben 10 kilogram saben lan 4 drum ing karton (510mm * 510mm * 420mm) saka net 40 kg .or 50kg / drum (450mm * 540mm)

Wholesale 100% Natural Musk Ambrette


Gunakake: Ambrette Musk akeh digunakake ing industri kosmetik, minyak wangi lan wangi, produk-produk sing digunakake saben dina kanggo fiksatif.

Bulk Flavors Musk Ambrette


Kategori Produk : Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone

Email menyang supplier iki
  • *Subyek:
  • *Pesen:
    Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter
Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier