Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Musk Ambrette Powder ,Best Musk,Musk sintetis,Perfumes Without Musk,,
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Musk Ambrette Powder ,Best Musk,Musk sintetis,Perfumes Without Musk,,

Home > Produk > Musk Ambrette > Musk Ambrette Stone

Musk Ambrette Stone

Kategori produk dari Musk Ambrette Stone , kami produsen khusus dari Cina, Musk Ambrette Powder , Best Musk pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Musk sintetis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Ndeleng : Dhaftar Grid
99% Kemurnian Musk Ambrette Stone 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Produk: Ambrette Musk Jeneng liya: 2, 6-dinitro-3-methoxy-4-tert-butyltoluene Formula molekular: C12H16O5N2 Bobot Molekul: 268.28 CAS No

 Klik kanggo rincian
Hot Product Musk Ambrette Stone
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette: jeneng liyane: 2,6-dinitro-3-methoxy-4-tert-butyltoluene Formula molekular: C12H16O5N2 CAS: 83-66-9 Gunakake: digunakake minangka fixative perfume Purity: 99% min Katon: putih kanggo lampu kristal

 Klik kanggo rincian
C12H16N2O5 Grosir Musk Ambrette Price
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Jeneng: Musk Ambrette Jeneng kimia: 2,6-dimetil-3-methoxy-4-tertbutyl telnene Rumus molekular: C12H16N2O5 cas no.83-66-9 Panampilan: kristal kekuningan

 Klik kanggo rincian
Ambrette Selling Well In Europe And America
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

We are an organization centric client, dealing in supplying excellent quality Musk Ambrette Crystal to our clients. Kristal sing disedhiyakake digunakake ing industri kosmetik minangka

 Klik kanggo rincian
Prompt Shipment Musk Ambrette / CAS 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette katon minangka kristal kuning padhet sing rada larut ing banyu. Prodhuk iki digunakake minangka bahan rasa ing industri panganan. Jeneng Inggris: ambrette musk 2, 6-dinitro-3-methoxy-4-tert-butyltoluene CAS RN: 83-66-9 Rumus molekul:...

 Klik kanggo rincian
Pabrik Kualitas Tinggi Musk Powder 99% Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Jeneng: Musk Ambrette Jeneng kimia: 2,6-dimetil-3-methoxy-4-tertbutyl telnene Rumus molekular: C12H16N2O5 cas no. : 83-66-9 Panampilan: kristal kekuningan cahaya. Bau: Kaya kosmetik alami musky ambegan MP:

 Klik kanggo rincian
Packing Custom Light Kuning Raw Musk Ambrette Stone
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette katon minangka kristal kuning padhet sing rada larut ing banyu. Prodhuk iki digunakake minangka bahan rasa ing industri panganan. Ambrette musk duwe struktur kimia 2, 4-dinitro-6-t-butil-1-anisole lan aroma kaya

 Klik kanggo rincian
High Quality Fixative Raw Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette katon minangka kristal kuning padhet sing rada larut ing banyu. Prodhuk iki digunakake minangka bahan rasa ing industri panganan. Musk Ambrette. CAS .: 83-66-9 Jeneng Produk: Musk

 Klik kanggo rincian
Kanthi Wewangian Wewangian Fragrance Musk Ambrette Stone
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: Fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer repuired
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Panampilan: kristal kuning lampu. Titik lebur 84.5 ~ 85.1 ℃. Solubility: kelarutan ing 95% etanol kanggo 26 g / L (25 ° C), larut ing diethyl phthalate lan benzil benzoate. Aroma: aroma musky sing kuwat karo cathetan kembang, cedhak karo alam...

 Klik kanggo rincian
100% Natural Musk Ambrette Stone CAS No .: 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Barang-barang aroma sing paling elegan yaiku aroma nitro, aroma amber lan musk, ing omah lan luar negeri akeh produksi, produksi ing rempah nitro, nggunakake salah siji saka rempah-rempah sing paling akeh, utamané digunakake kanggo nyiapake...

 Klik kanggo rincian
Kualitas Tinggi Musk Ambrette Crystal Stone 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Dianggo: Musk ambrette digunakake ing industri kosmetik, aromaterapi lan aromaterapi, barang-barang sing digunakake saben dina kayata fiksatif. Musk Ambrette Rumus molekul: C12H16O5N2 Bobot molekul: 268.28 Titik lebur: 83.5-86ºC Katon: putih kanggo...

 Klik kanggo rincian
Harga Kompetitif Cahaya Kuning Powder Crystal Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette arupa aroma sintetis sintetis kang ngemot kasturi alam. Sampeyan wis digunakake minangka fiksatif parfum ing macem-macem produk konsumen, lan isih digunakake ing sawetara kosmetik lan wewangen. N ame: Musk Ambrette Jeneng liya: Musk...

 Klik kanggo rincian
Big Stone Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Digunakna kanggo nyiapake rempah-rempah akeh, lan digunakake minangka fiksatif. Iku akind saka kéwan buatan, ing aroma nitro musk kang paling apik. Karo uga migunakaké salah sijining kéwan nitro. Ditrapake kanggo kabeh jinis roso saben dina. Musk...

 Klik kanggo rincian
Best Price Stone Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Jeneng kimia: 4-tert-Butyl-2,6-dinitro-3-methoxytoluene Bobot molekul: 268,27 Katon: kristal wungu kuning cahya Formula: C12H16N2O5 Kapadhetan: 1,218 g /

 Klik kanggo rincian
Musk Ambrette Stone minangka Essence 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk ambrette digunakake akeh ing industri kosmetik, parfum lan wewangian, produk-produk sing digunakake saben dina minangka fiksatif. Paket: Dikemas ing drum saben 10 kg saben drum lan 4 drum ing karton utawa 25kg / drum Nyedhiyani Sampel: Sajrone...

 Klik kanggo rincian
Musk Ambrette And Musk xylene For Sale
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Jeneng kimia: 4-tert-Butyl-2, 6-dinitro-3-methoxytoluene Formula molekular: C12H16N2O5 Bobot molekul: 268,27 CAS NO .: 83-66-9 PROPORI: Putih ke Crystal kuning Pale dengan bau musky alami. Digunakake ing kosmetik lan minyak wangi. PURITY: 99% min...

 Klik kanggo rincian
Artificial Musk Ambrette 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette Rumus kimia: 2, 6-dimetil-3-methoxy-4-tertbutyl telnene Panampilan: Lampu kristal kekuningan Bau: Kaya kosmetik alami musky ambegan MP: 84-86 CD Spesifikasi: Kristal pellet besar, kristal buatan tangan Useage: Musky paling apik ing...

 Klik kanggo rincian
Musk Ambrette Stone Price
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette 2, 6-Dinitro-3-methoxy-1-methyl-4-tert-butylbenzene CAS No. 83-66-9 Gambaran: Crystal kuning powdery cahya utawa ing lumps Isi:> = 99% Formula molekular: C12H16N2O5 Molekul Nimbang: 268,27 Fungsi: Rasa & wewangen, minyak wangi,...

 Klik kanggo rincian
CAS: 83-66-9 Musk Ambrette Stone
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Negara fisik: putih dadi lampu kristal kuning Bau: mirip karo kastil natual Titik Lebur: 83.5-86 ºC Aplikasi: Musk ambrette digunakake ing industri kosmetik, aromaterapi lan aromaterapi, barang-barang sing digunakake saben dina kanggo fiksatif....

 Klik kanggo rincian
High Quality Fragrance Fixative Synthetic Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 10kg / drum, 4 drum / karton utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 30 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Wewangian sing tetep uga dikenal minangka preservatif, minangka sejenis ora gampang molah-malih, lan bisa nyegah rempah-rempah sing ora gampang molah-malih, supaya tingkat fluktuasi kabeh rasa bisa diperlokaké, lan ing wektu sing padha bisa nggawe...

 Klik kanggo rincian
China Musk Ambrette Stone Supplier

Ambrette wis digunakake minangka stimulan lan minangka perawatan kanggo macem-macem penyakit, saka kanker weteng nganti histeria. Biasane digunakake kanggo aroma kosmetik lan rasa pangan lan ombenan. Cara tradisional, sing digunakake kanggo nambani infeksi bakteri, sirah, kram, nyeri otot lan nyeri, depresi lan keluhan gemeter liyane.


Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier