Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Ketone Musk,Arab Saudi Musk,Gratis Sample Musk,25Kg Drum Musk,,
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Ketone Musk,Arab Saudi Musk,Gratis Sample Musk,25Kg Drum Musk,,

Home > Produk > Musk Ketone > Ketone Musk

Ketone Musk

Kategori produk dari Ketone Musk , kami produsen khusus dari Cina, Ketone Musk , Arab Saudi Musk pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gratis Sample Musk R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Ndeleng : Dhaftar Grid
Pabrik Ketone Musk 81-14-1 Kanthi Best Quality
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Aroma Rasa Musk Ketone karo Perfume Grade, Musk Ketone Hot Sale Paling Efektif kanggo Grade Industri, Best kualitas & High purity Musk ketone. Musk ketone, 3,5-Dinitro-2,6-dimethyl-4-tert-butyl aceto, yaiku kristal kuning putih utawa cahya karo...

 Klik kanggo rincian
Kemurnian Tinggi Ketone Musk 81-14-1 Kanthi Pangiriman Cepet
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Hot Sale To Jordan Perfume Perfume Musk Ketone, Musk Ambrette / musk Ketone / moschus Moschiferus Extract Powder, 100% Pure kosmetik grade Musk ketone karo harga murah. Jeneng Produk: Musk ketone Sinon; Musk ketone; Ketone Moschus CAS: 81-14-1 MF: -...

 Klik kanggo rincian
Pabrik Best Price Ketone Musk Cas no.81-14-1
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ketone, 2.6-dimethl-3.5-dinitro-4-tertbutyl acetophenone CAS 81-14-1 Musk ketone, 3,5-Dinitro-2,6-dimethyl-4-tert-butyl aceto, yaiku kristal kuning putih utawa cahya karo ambu sing padha karo kastil natual. Stabilitas: Stabil. Ora kompatibel...

 Klik kanggo rincian
Rasa Perawatan Kemurnian Tinggi Ketone Musk CAS 81-14-1
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ketone≥99%, muskx musk≤0.8%, murni moskus musk murni alami. Minangka fondasi minyak wangi kanggo kosmetik, sinetron mewah lan minyak wangi. Spesifikasi Pabrik GMP Pabrik Pabrik Musk ketone. Musk ketone, 3,5-Dinitro-2,6-dimethyl-4-tert-butyl...

 Klik kanggo rincian
Ketone Musk 81-14-1 In Stock Fast Delivery
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita minangka pemasok utama 99,5% keton muskhon ing China. Kita bisa nyedhiyakake sampeyan 99.5% ketone musk karo harga sing kompetitif. Formula molekular: C14H18N2O5 Jeneng Produk: Musk ketone CAS No .: 81-14-1 MF: C12H16N2O5 MW :: 294.31 Katon:...

 Klik kanggo rincian
Top Quality Ketone Musk 81-14-1 Kanthi Pangalasan Best
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Tipe umum Isi dhuwur Katon putih lan kuning awujud kristal putih nganti kuning Stabil. Ora kompatibel karo agen oksidasi kuwat, asam kuat, basa kuat. Musk ketone, 3,5-Dinitro-2,6-dimethyl-4-tert-butyl aceto, yaiku kristal kuning putih utawa cahya...

 Klik kanggo rincian
Khusus kanggo Perfume Industri Musk Ketone 81-14-1
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk ketone akeh digunakake ing industri kosmetik, aromaterapi lan aromaterapi, barang-barang sing digunakake saben dina kayata fiksatif, esensial kanggo sabun lan kosmetik Jeneng Produk: Musk ketone CAS No .: 81-14-1 MF: C12H16N2O5 MW :: 294.31...

 Klik kanggo rincian
2019 Best Selling Ketone Musk
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

C14H18N2O5 Putih karo kristal kuning karo ambu aroma manis; larut sajrone lenga lan phthalates, ora larut ing banyu; digunakake minangka fiksasi minyak wangi. Uga dikenal minangka 3,5-dinitro-2,6-dimetil-4-tert-butylacetophenone. Jeneng Produk: Musk...

 Klik kanggo rincian
Hot Sale To Thailand Top Grade Ketone Musk
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita wis liwat ISO9001 Quality System Certificate, kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat. Sadurunge supaya, kita bisa ngirim sampel kanggo testing sampeyan. Kita njamin kualitas padha karo jumlah akeh. Spesifikasi: Product

 Klik kanggo rincian
Dikemas Minyak Ketone Musk High Quality 25kg
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kita wis ngasilake kimia akeh taun, 80% produk kanggo ekspor. Akeh taun ekspor kimia pengalaman. Rega pabrik apik lan owah. Digunakake minangka es kosmetik, lan agen wewangen sabun kanggo nyegah

 Klik kanggo rincian
Profesional Ketone Musk CAS .: 81-14-1
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Gratis sampel bisa diwenehake. Pandhuan klien kita dening kawruh professinal lan ngajarake carane nggunakake prodhuk sawise sales. Musk ketone CAS no. Informasi dasar 81-14-1 Product

 Klik kanggo rincian
Putih Kuning Kristal Ketone Musk
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kemasan normal kita yaiku 25kgs / Drum Kemasan bisa dadi biaya. Istilah pengiriman bisa dening segara, dening udara, lan sampel utawa jumlah cilik bisa dikirim dening DHL, FEDEX, EMS lan TNT. Jeneng Produk: Musk

 Klik kanggo rincian
Fragrance Fixative Musk Ketone / Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Antawis musks nitro, musk ketone (MK) minangka senyawa sintetis kanthi bau kentong khas sing akeh digunakake ing

 Klik kanggo rincian
Pabrik Top Grade Ketone Musk Cas no.81-14-1
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Senyawa kaktus sintetik digunakake minangka aditif ing akeh produk konsumen, kalebu parfum, deodoran, lan deterjen. Pasinaon sadurungé wis kacarita dumadinane sintetis ing sampel lingkungan lan satwa sing dikumpulake ing Amerika Serikat. Musk ketone...

 Klik kanggo rincian
Populer ing Pasar Mekhong Synthetic Muskete Dubai
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk ketone tanggal 1888, nalika kimiawan Jerman Albert Baur nggawe serendipitously nalika dheweke nyoba nggolek cara sing luwih apik kanggo ngasilake TNT sing iso dibedhak. Ing industri parfum, musk ketone diarani fiksatif amarga stabilitas...

 Klik kanggo rincian
Hot Sale GMP Certificate Factory Supply Musk ketone
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ketone, 2,6-dimethl-3.5-dinitro-4-tertbutil acetophenone.Apperance putih kanggo pucuk kristal kuning rada pucat. Bau kuwi murni, kaya bau musky alami. Product Musk

 Klik kanggo rincian
Kimia Keseimbangan Alam Ketone Musk
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk ketone akeh digunakake ing industri kosmetik, aromaterapi lan aromaterapi, barang-barang sing digunakake saben dina kayata fiksatif, esensial kanggo sabun lan kosmetik Jeneng Produk: Musk Ketone

 Klik kanggo rincian
Muskog Bau Ketone Musk Kanggo Fixative
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Digunakna kanggo nemtokake identifikasi / identifikasi / farmakologi eksperimen, lan liya-liyane. Nanging wewangian kenthang sing dikarepake banget ing aromaterapi lan kosmetik supaya sumber alam ora cukup kanggo memenuhi tuntutane-ora kanggo...

 Klik kanggo rincian
Kimia Raw Musk Ketone / Ambrette Musk
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ketone Formula molekular: C14H18N2O5 CAS NO: 81-14-1 EINECS:

 Klik kanggo rincian
Big Ketone Musk Ambrette with Aroma Chemical
  • Unit Price:USD 26.12 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 26.12 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Hot sale CAS No 81-14-1 murni keton musk tinggi kualitas, Barel Paperboard dilapisi karo lapisan film poliethelin 2 lapisan; Tightly sealed in a clean, cool, dry area, tetep adoh saka kuwat, langsung cahya. Product Musk

 Klik kanggo rincian
China Ketone Musk Supplier

Musk Ketone kayata artificial musk.used for preparation of flavor.the aroma kualitas musk xylene elegan, digunakake minangka fiksatif; modulasi kosmetik, rasa sinetron; uga karo methyl violet copper, alkohol cinnamic, benzyl salicylate lan rempah-rempah liyane kanggo nggawe rasa bubuk.


573269960868382648


Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier