Company Details

  • Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  •  [Gansu,China]
  • Tipe Bisnis:Manufacturer
  • Main Mark: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Eksportir:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, MSDS
  • Gambaran:Ambrette Musk,Synthesis Musk Ambrette,Musk Essential Oil,Musk Pod,,
Enquiry Basket (0)

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Ambrette Musk,Synthesis Musk Ambrette,Musk Essential Oil,Musk Pod,,

Home > Produk > Musk Ambrette > Ambrette Musk

Ambrette Musk

Kategori produk dari Ambrette Musk , kami produsen khusus dari Cina, Ambrette Musk , Synthesis Musk Ambrette pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Musk Essential Oil R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Ndeleng : Dhaftar Grid
Aromatik Minyak 99% Home Fragrance Ambrette Musk
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Deskripsi Produk Rinci 2,6-Dinitro-3-methoxy-1-methyl-4-tert-butylbenzene CAS No. 83-66-9 Gambaran: kristal kuning powdery cahya utawa ing lumps Isi:> = 99% Formula molekular: C12H16N2O5 Molekul Nimbang: 268,27 Fungsi: aromatik Packing: 25kg or...

 Klik kanggo rincian
Jual Ambrette Musk In Form Lump
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Product Content Description: Musk ambrette Jeneng Produk: paste masker kue Jeneng liya: 2, 6-dinitro-3-methoxy-4-tert-butyltoluene MF: C12H16O5N2 CAS NO .: 83-66-9 Panampilan:. kuning lump gedhe Bau: kanthi aroma kenceng sing kuwat karo gaya aroma...

 Klik kanggo rincian
Hot Sale To Malta Ambrette Musk Factory
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

A: Kéwan anémon utamané dipigunakaké minangka bahan deodorant ing panyiapan rempah-rempah lan wewangian sing khas, utamané cocok kanggo parfum. B: Bisa digunakake kanggo obat-obatan umpan utawa obat-obatan kanggo nambah aroma. Musk Ambrette (CAS No....

 Klik kanggo rincian
100% Pure Attar Putih / Ambrette Musk
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette katon minangka kristal kuning padhet sing rada larut ing banyu. Prodhuk iki digunakake minangka bahan rasa ing industri panganan. Saiki negara-negara ekspor: Jepang, Eropa lan Asia Tenggara pasar akeh taun, pasar liyane kaya Australia,...

 Klik kanggo rincian
Ketone Musk Ambrette karo Aroma Chemical
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Rasa lan industri wewangian minangka industri pendukung bahan baku penting ing babagan ekonomi nasional, saben bahan kimia, tembakau, obat, feed, lan industri liyane. Punika rapet hubungane karo perbaikan standar urip rakyat lan pengembangan...

 Klik kanggo rincian
Ngedol amba sing apik
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk ambrette Jeneng Produk: paste masker kue Titik lebur: 84.5-85.1 Musk ambrette digunakake akeh ing industri kosmetik, parfum lan wewangian, produk-produk sing digunakake saben dina minangka fiksatif. Packing: 10kg / fiber drum, 40kg /

 Klik kanggo rincian
Grosir Grosir Kustom For Making Aroma
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Bedane antara rempah-rempah lan rasa: Ester dicampur karo saben jenis campuran rempah-rempah nanging dadi, rempah-rempah iku siji misahake. Mulane, akeh rempah-rempah minangka monomer, nalika esensi minangka kompleks saka rempah-rempah. Loro-lorone...

 Klik kanggo rincian
99% Kemurnian Musk Ambrette 83-66-9
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Spesifikasi: Granit kristal besar, kristal mekanik. Jeneng kimia: 4-tert-Butyl-2,6-dinitro-3-methoxytoluene Formula molekular: C12H16N2O5 Bobot molekul: 268,27 Panampilan: Crystal kuning cahya MP 84-86.0 ℃ Wewangian: Nduweni mambu moschus kuwat lan...

 Klik kanggo rincian
Saben Rasa Dianggo Saben kothak
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Perfume minangka salah sawijining bahan kunci ing proses nggawe kosmetik. Inti milih cocok, ora mung nampi konsumen tresno, nanging uga bisa nutupi ing medium produk ambu sing ala. Ester dicampur karo macem-macem rempah-rempah, lan karo aroma...

 Klik kanggo rincian
Hot Sale Kanggo Asia Utara Fixative Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kanggo pengin duwe aroma kéwan alam lan tetanduran utawa modhel manis, kudu melu mindhah proses manis, kemampuan aroma aroma saka sawetara jenis tetanduran alam utawa kéwan utawa modhel manis, digunakake ing nambah prodhuk manis Incense minangka...

 Klik kanggo rincian
Bahan Baku Kosmetik Powder Yellow Powder Musk Ambrette
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Rasa larut banyu nuduhake rasa alam, campuran rasa sintetis saka basa dupa kanthi etanol utawa larutan etanol sing dibubaraké, kadhangkala uga nambah gliserin, propilena glikol lan pelarut liyane. Rasa larut banyu utamané digunakake ing minuman...

 Klik kanggo rincian
Pale Kuning Powder Ambrette Musk
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Esensi umum dipisahkan umum dening divisi sing ngatur manis miturut hobi konsumen model afirmasi, tergantung pada pengalaman untuk memilih parfum yang berbeda. Rempah-rempah umum kalebu dupa, dupa, pengubah dupa, agen pembakaran dupa, nanging uga...

 Klik kanggo rincian
Synthetic Lump Ambrette Musk Price
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Musk Ambrette digunakake kanggo nyiapake rempah-rempah, lan digunakake minangka fiksatif. Iki minangka kéwan buatan, ing aroma nitro muskur sing paling apik. Musk uga umume digunakake minangka salah sijine musk nitro. Disambungake menyang kabeh...

 Klik kanggo rincian
Ambrette Musk Kanggo Nggawe Sabun Kanggo Fixes Perfume
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Parfum sintetis nduweni akeh variasi, output gedhe lan biaya sing murah, sing arupi kekurangan wewangen alam lan ningkatake sumber zat aromatik. Nanging, wewangian sintetis arupa wangi tunggal, lan aroma iku relatif sederhana, saengga ora bisa...

 Klik kanggo rincian
Minyak Pekat Konsentrasi Ambrette Musk Ing Parfum Lan Kosmetik
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Bau Description: Manis kentel, kembang, wiji, ambrette note. Larut ing alkohol. Banget tenacious. Bahan iki minangka nitromusk klasik. Musk brambang kimia: 1) bongkahan kuning gedhe 2) nyedhaki musk alam. 3) conto gratis 4) 99% min, kualitas

 Klik kanggo rincian
Ambrette Musk Formulate Akeh rasa
  • Unit Price:USD 22.31 / Kilogram
    Min.Order Unit Price
    1 Kilogram USD 22.31 / Kilogram
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Perfume alami yaiku Perfume pisanan sing digunakake ing sajarah. Perfume Asli sing disebutake yaiku Perfume bagean-bagean kéwan lan tetanduran sing langsung dipigunakaké, dadi primitif lan ora diproses. [1] Rempah-rempah sing wis diekstrak sacara...

 Klik kanggo rincian
Sintetis Ambrette Musk Sebagai Parfum Bahan Baku
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Kanthi nambah panuku rempah-rempah, werna-werna suket lan babakan ora gampang ditangani lan diangkut, lan kembang ora bisa diwenehake sepanjang taun. Dadi ing abad pertengahan, Arab wis miwiti bisnis rempah-rempah, ngetokake lenga saka kembang...

 Klik kanggo rincian
Pabrik Powder Tinggi Kualitas 99% Ambrette Musk
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Industri parfum sintetik, industri parfum alami yakni industri minyak esensial, industri parfum campuran, lan industri parfum panganan disebut kanthi jeneng industri parfum. Industri minyak atsiri gegayutan utamane karo lenga sing dijupuk saka...

 Klik kanggo rincian
Kosmetik Grade / Fragrance Fixative Musk Ambrette
  • Brand: fp
  • Packaging: 25kg / drum utawa 50kg / drum utawa minangka customer dibutuhake
  • Kemampuan Supply: 5 tons/month
  • Min. Pesenan: 1 Kilogram
  • Certificate: ISO

Parfum sing digunakake ing babagan kosmetik ora patiya minyak esensial utawa parfum sintetis, nanging kanthi sawetara jinis sing kurang, akeh atusan jinis parfum sing digawe miturut model manis sing tujuane lan dadi parfum campuran. Perdagangan iki...

 Klik kanggo rincian
China Ambrette Musk Supplier

Musk ambrette, musk ketone, lan kasturi xylene nduweni sajarah panjang minangka bahan wewangen, sanajan ambrette musk ora digunakake ing wewangen.

Minangka bagéan saka panglima safety kasebut, penting kanggo nimbang paparan sistemik sing kasil saka panggunaan kasebut.

Offer Ambrette Musk, Musk Ambrette Synthesis, Essential Oil Musk From Manufacturer China


112

Komunikasi karo Supplier?Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier