Komunikasi karo Supplier? Supplier
Mr.
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Panas Produk

Info Perusahaan

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

  • Tipe Bisnis:

    Manufacturer

  • Produk Utama:

    Musk Ambrette , Musk Xylol , Musk Xylene , Musk Ketone , Musk Digunakake Ing Daily Flavor , Musk Digunakake Ing Perfume

  • Ekspor Persentase:

    91% - 100%

  • Taun Established:

    2019

Anyar Produk

Kirim Enquiry

Mr.

Email:

Kirim Enquiry

Tel:

Fax:

Ponsel:+8618340822026

Email:

Alamat:

Situs Mobile